Visste du att du kan få din logga direkt på kvittot? Om Skatteverket ringer på, vet du hur du hittar informationen de behöver snabbt och enkelt? Och vad är egentligen fördelarna med en streckkodsläsare? Läs vidare så berättar vi mer 🙂

 

Logotyp på kvittot

I BizPoint lägger du lätt in din egen logotyp så den skrivs ut högst upp på kvittot. Logotypen skrivs även ut uppe i vänster hörn på fakturan. Allt du behöver för att lägga in din logotyp i BizPoint är att du har den som jpeg-fil. Har du ingen fil att läsa in så kontakta din återförsäljare så hjälper de dig.
Med din logga på kvitto och fakturor gör att din verksamhet ser mer professionell ut och ger ett mer seriöst intryck. Ofta leder detta till ökad business och nöjdare kunder.

 

 

Skatteverksrapporter

Vi får väl hoppas att du slipper få besök av Skatteverkets kontrollanter, men risken finns alltid. För att bli av med dem snabbt, gäller det att ge dem det de vill ha. Kontrollenheten med tillhörande märkning liksom att plocka fram pärmen med Z-dagrapporterna brukar vara det de söker. Det övriga de brukar fråga efter hittar du under Skatteverket i menyn.


Streckkodsläsare

Streckkodsläsaren är ett mycket bra tillbehör till din kassa. Dels säljer du snabbare och dels blir det alltid rätt. Och precis som med en logotyp på ditt kvitto, ser det dessutom professionellt ut. Har du inte redan skaffat dig en streckkodsläsare så prata med din återförsäljare. En bra streckkodsläsare är inte dyr och betalar sig snabbt.

Har du frågor om hur du kan förbättra din verksamhet med små tips och trix? Kontakta gärna oss på marknad@pilus.com.