BizPoint Butikssystem

Den kompletta kassan för din verksamhet

Ett komplett kassasystem, oavsett vilken verksamhet du driver, till ett mycket fördelaktigt pris. Snabbt att lära och smidigt att använda med alla funktioner nära till hands. Du väljer själv vilka funktioner som passar din verksamhet för att lättare driva din butik och njuta av mer business, as usual.

Jag gillar BizPoint för att jag kan göra det till mitt eget. Jag kan lägga in tjänster och annat jag behöver. Resersättningen t.ex har jag gjort själv. Då jag kör privatbil i jobbet så drar jag av mina resor direkt från kassan och kan då få en rapport på reseersättningen. Även Greengate är suveränt bra då man slipper den där klumpiga, svarta lådan.
– Empo Vuoluterä, Väner Data AB

Prisvärt och professionellt, för alla plånböcker.

Vi har lösningar som passar din verksamhet, vare sig du precis börjat eller växer så det knakar. Vi garanterar att du tjänar in pengarna på all tid du sparar så gott som direkt.

Det här får du med BizPoint Butikssystem

En kassa i toppklass.

En modern och snygg kassa med många finesser. Koppla ihop med touchskärm eller använd ditt tangenbord, nyttja streckkodsläsare och ta betalt i kontanter, betalkort, Swish eller med det som passar din verksamhet bäst.

Kundkort med journal.

Med kassan bygger du successivt upp ditt kundregister med namn, adresser, telefonnummer m.m. Gör du sedan dessutom anteckningar i journalen så får du snabbt en värdefull historik på alla dina kunder för bättre uppföljning.

Rapporter och statistik.

I BizPoint får du tillgång till försäljningsstatistik och rapporter, som är viktiga styrmedel för din anpassning och utveckling av verksamheten.

Prova idag – bestäm dig nästa månad!

Ingen vill ta förhastade beslut, och vi vill att du som näringsidkare ska känna dig både nöjd och säker på oss. Därför får du möjligheten att prova BizPoint helt kostnadsfritt i hela 30 dagar!

BizPoint by Pilus – Business, as usual.

Kontaktuppgifter:

Pilus Systems AB

Sångarevägen 8C, 224 71 Lund

Org nr: 556620-5653

marknad@pilus.com

 

Följ oss på:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.