Om Pilus

Historia

Pilus började sin verksamhet i Lund i slutet av 1980-talet.

Runt år 2000 märkte vi att verksamheten var stor nog för att bli ett eget bolag och år 2001 bildades Pilus Systems AB av Industriellt Utvecklings Centrum i Skåne AB, Torbjörn Brinkfält och Per Waernborg.

Bokningssystem och planering

Det började som bokning på stationär PC när frisörer och alla andra svarade i telefon och bokade på papper.

Mobiltelefonerna var någon som yuppies släpade på och Internet var bara en fluga. Idag görs de flesta bokningarna i mobilen.

Vi har varit med på hela resan och har specialistkompetens gällande bokningssystem, verksamhetsplanering och påminnelser.

Affärssystem

I ett bra affärssystem hänger allt ihop. När t ex kunden bokar i sin mobil så hamnar bokningen direkt i din lokala tidbok. Sedan behöver du bara klicka på bokningen för att ta betalt. Det du säljer kan du sedan använda för statistik och marknadsföring.

Dina kunder är det viktigaste du har. Kundregister och journaler är centrala delar i våra affärssystem och grunden för din marknadsföring via sms, mejl och post. Befintliga kunder ska vårdas och nya ska bjudas in.

Vår specialistkompetens gällande kundbearbetning, marknadsföring och kampanjer har vi byggt in i BizPoint.

Jag gillar BizPoint för att jag kan göra det till mitt eget. Jag kan lägga in tjänster och annat jag behöver. Resersättningen t.ex har jag gjort själv. Då jag kör privatbil i jobbet så drar jag av mina resor direkt från kassan och kan då få en rapport på reseersättningen. Även Greengate är suveränt bra då man slipper den där klumpiga, svarta lådan.
– Empo Vuoluterä, Väner Data AB

Vill du ha ett bokningssystem som förenklar på riktigt?

Lämna dina uppgifter till oss, så kontaktar vår närmsta återförsäljare dig för en demonstration av BizPoint boknings- och kassasystem.

Vill du ha erbjudanden från Pilus?

Kontaktuppgifter:

Pilus Systems AB

Sångarevägen 8C, 224 71 Lund

Org nr: 556620-5653

marknad@pilus.com

 

Följ oss på:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.