BizPoint Gymsystem

Ditt kompletta gymsystem med bokning, gymjournal & autogirohantering

Gör besöket på ditt gym till en enkel och fantastisk upplevelse för dina kunder, från början till slut.

BizPoint är ett komplett affärssystem för dig som driver gym till ett mycket fördelaktigt pris. BizPoints lättanvända autogirohantering och enkla bokningssystem för gympass och träningsklasser minimerar din administration så du kan ägna dig åt att ta hand om dina kunder.

Du väljer själv vilka funktioner som passar din verksamhet för att lättare driva gymmet och njuta av mer business, as usual.

Prisvärt och professionellt, för alla plånböcker.

Vi har lösningar som passar din verksamhet, vare sig du precis börjat eller växer så det knakar. Vi garanterar att du tjänar in pengarna på all tid du sparar så gott som direkt.

Det här får du med BizPoint:

Kassasystem med autogiro

Med BizPoints kassa minimerar du tiden för administration och kan snabbt lägga upp nya kunder, byta avtal o s v. Gör det enkelt med BizPoint

m

Journaler för dig och dina kunder

Gymjournalen använder du för att spara mätvärden, som hjälper gymmaren i sin utveckling. Det finns även allmänna journaler där du kan spara övrig information om medlemmen och även foto som visas vid inpasseringen.

Rapporter och statistik

BizPoints inpasseringssystem ger dig möjlighet att analysera när och hur ofta dina gymmare tränar så du kan opitimera bemanning och sporra dina gymmare till bra träningsresultat. BizPoints rika flora av rapporter beskriver din verksamhet så att du kan styra och utveckla verksamheten mot dina mål.

Prova idag – bestäm dig nästa månad!

Ingen vill ta förhastade beslut, och vi vill att du som näringsidkare ska känna dig både nöjd och säker på oss. Därför får du möjligheten att prova BizPoint helt kostnadsfritt i hela 30 dagar!

BizPoint by Pilus – Business, as usual

Kontaktuppgifter:

Pilus Systems AB

Sångarevägen 8C, 224 71 Lund

Org nr: 556620-5653

marknad@pilus.com

 

Följ oss på:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.