BizPoint Skönhet

Det kompletta bokningssystemet för skönhetssalongen

Gör besöket på din salong till en enkel och fantastisk upplevelse för dina kunder, från början till slut.

BizPoint är ett komplett bokningssystem för skönhetssalonger – hudterapeuter, fotvårdare, massörer, nageltekniker och fullservicesalonger, till ett mycket fördelaktigt pris. Snabbt att lära och smidigt att använda med alla funktioner nära till hands.

Du väljer själv vilka funktioner som passar din verksamhet för att lättare driva salongen och njuta av mer business, as usual.

Prisvärt och professionellt, för alla plånböcker.

Vi har lösningar som passar din verksamhet, vare sig du precis börjat eller växer så det knakar. Vi garanterar att du tjänar in pengarna på all tid du sparar så gott som direkt.

Det här får du med BizPoint:

Bokningssystem.

Kunden väljer en behandling i onlinebokningen och bokar själv en tid som passar. Är det en ny kund som bokar sig, så fyller hon själv i sina kontaktuppgifter när hon bokar. Då uppdateras ditt kundregister automatiskt, så du enkelt kan få tag på kunden om du behöver göra en ombokning.

Rapporter och statistik.

Håll koll på dina kunder och bygg upp ditt kundregister. Dina kunder återkommer gärna om du sköter om dem och ger dem personlig service. Påminn dina kunder om att ta hand om sig, skicka personliga erbjudanden och se vad de har köpt tidigare.

Kassasystem och kundkort.

Ta betalt för behandlingar och produkter i samma svep med vårt system, med möjlighet att blanda flera olika betalningssätt i samma transaktion, och skriv enkelt ut X- och Z-dagrapporterna när dagen är slut.

Prova idag – bestäm dig nästa månad!

Ingen vill ta förhastade beslut, och vi vill att du som näringsidkare ska känna dig både nöjd och säker på oss. Därför får du möjligheten att prova BizPoint helt kostnadsfritt i hela 30 dagar!

BizPoint by Pilus – Business, as usual.

Kontaktuppgifter:

Pilus Systems AB

Sångarevägen 8C, 224 71 Lund

Org nr: 556620-5653

marknad@pilus.com

 

Följ oss på:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.