Utöver de “vanliga” funktionerna i vårt kassasystem, finns det en hel del smarta knep som gör att du kan spara ännu mer tid och pengar. De senaste uppdateringarna gör också BizPoint till ett utmärkt val för att kunna följa med i trenderna med Swish-betalningar och miljövänliga kvittolösningar. Nedan har vi listat 3 funktioner som du får i den senaste versionen av BizPoint. Gör din verksamhet smidigare och roligare med BizPoint!

Mejlkvitto

En av BizPoints lite nyare funktioner är mejlkvitto. Du sparar papper, kunden får sitt kvitto tillgängligt digitalt och ur en miljösynpunkt är detta det bästa valet. Det är en win-win för både dig, din verksamhet och dina kunder! Och som en extra bonus vårdar du ditt kundregister så du får korrekta mejladresser på dina kunder. Smart va?

För att installera knappen för mejlkvitto i din kassa gör du såhär: Gå till BackOffice > Inställningar > Knappar i kassan och lägg till mejlkvitto. Superenkelt!

Swish-betalningar

Tar du Swish? Härligt! Har du noterat att det finns en speciell Swish-knapp i vårt kassasystem också? Med Swish-knappen går det ännu lite snabbare att hantera Swish-betalningar i kassan. Det blir enklare för dig att hålla koll på Swish-betalningar, och dina kunder kan enkelt betala direkt med mobilen.

Tar du Swish och ännu inte lagt till Swish-knappen i kassan så gör du det i BackOffice > Inställningar > Knappar i kassan.

 

 

Kontrollenhet i molnet

Som ett komplement till de klassiska kontrollenheterna som ansluter med kabel till din dator kan vi nu även erbjuda Greengate som är en kontrollenhet i molnet. Naturligtvis blir det skönt att slippa lådan och sladdarna, men fördelen är också att du slipper investera i kontrollenheten och istället betalar en låg kostnad per månad.

Greengate är perfekt för dig som behöver en portabel kassa, men fungerar lika bra för fasta installationer. Enda kravet är en bra internetuppkoppling! För mer info om Greengate, kontakta gärna oss på marknad@pilus.com.